Residentie Schuttershof

Screenshot 2023-03-14 at 11.36.16

 

EEN TOP
WOONKWALITEIT
ALS STANDAARD

Residentie Schuttershof stelt de woonkwaliteit van haar bewoners voorop. Het dynamisch karakter van het project uit zich niet alleen in de gemeenschappelijke tuinen maar ook in de buitencirculatie aan de appartementen. Deze gedeelde buitenruimtes tussen de private en openbare sfeer zijn de ideale ontmoetingsplek voor buren om een praatje te slaan. In lijn met het woonproject en de steeds toenemende overstap naar fietsvervoer is er voldoende ruimte voorzien om fietsen te stallen. Zowel in de privatieve kelderbergingen als bovengronds is er hiervoor voldoende ruimte voorzien. De ondergrondse parking biedt plaats aan 42 wagens. Ook bezoekers vinden gemakkelijk een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein.

Schuttershof éénslaapkamerappartement

Eénslaapkamer­appartementen

De knusse appartementen, met 1 slaapkamer, staan garant voor uitstekend wooncomfort. Dankzij de praktische indeling vloeien diverse woonfuncties naadloos in elkaar over. De groene accenten zijn zowel in de leefruimte als op jouw zongericht terras voelbaar dankzij de omliggende groene zones. Enkele gelijkvloerse appartementen zijn tevens voorzien van een privatief tuintje.

- Gemiddelde bruto bewoonbare opp.: 67 m2

- Gemiddelde terrasopp.: 14 m2

 

Ik wil graag een afspraak

Screenshot 2023-03-14 at 11.36.16

Doorzon­appartementen met wintertuin

Licht en lucht gaan hand in hand in jouw appartement met 2 slaapkamers. Als toekomstige bewoner ervaar je een uitgesproken ruimtelijk gevoel door de open structuur en het zongerichte leefterras. Hier kan je zowel voor- als achteraan uitkijken op de royale tuinen. Dankzij de wintertuin en het zonovergoten terras wordt een ‘doorzonprincipe’ gecreëerd waarbij het interieur baadt in het licht. De wintertuin is een extra ruimte, opgetrokken uit plafondhoge glaspartijen, die naar eigen noden en wensen kan ingevuld worden. Buiten is hier het nieuwe binnen. Enkele gelijkvloerse appartementen zijn tevens voorzien van een privatief tuintje.

- Gemiddelde bruto bewoonbare opp.: 93 m2

- Gemiddelde terrasopp.: 15 m²

- Gemiddelde opp. wintertuin: 10 m²

 

Screenshot 2023-03-14 at 11.36.16

Schuttershof Doorzonappartement
Schuttershof Comfortabel appartement met tuinzicht

Comfortabele appartementen met tuinzicht

Droom alvast even weg van de appartementen met tuinzicht: het ideale toevluchtsoord voor toekomstige bewoners die even weg willen zijn van alle hectiek en hun privacy enorm op prijs stellen. Kom volledig tot rust in jouw fantastische leefruimte of op jouw gezellig terras. Kwaliteit en gemak zijn hier in balans dankzij de sublieme afwerking op maat. Deze appartementen beschikken over 2 slaapkamers.

- Gemiddelde bruto bewoonbare opp.: 80 m²

- Gemiddelde terrasopp.: 13 m²

 

Ik wil graag een afspraak

Screenshot 2023-03-14 at 11.36.16


 

Lichtrijke appartementen met wintertuin

In deze appartementen, met 2 slaapkamers, staat het open en groene karakter centraal. Prachtig daglicht vult rijkelijk de woonruimtes dankzij de plafondhoge raampartijen en de wintertuin. De wintertuin is een nieuw architecturaal concept dat een bijkomende dimensie geeft aan de leefruimte. Deze extra gezellige plek vormt een absolute eye catcher binnen dit project. Daarenboven draagt het terras, dat uitgeeft op het omringende groen, bij aan een unieke woonbeleving en een fijne ambiance.

- Gemiddelde bruto bewoonbare opp.: 103 m²

- Gemiddelde terrasopp.: 13 m²

- Gemiddelde opp. wintertuin: 10 m²

 

Screenshot 2023-03-14 at 11.36.16


 

Schuttershof lichtrijk appartement met wintertuin
Schuttershof penthouse

Penthouses

De penthouses in residentie Schuttershof zijn een gedroomde thuis voor meerwaarde zoekers. Ervaar een overdosis aan luxe dankzij de royale afmetingen, maatwerk en energiezuinige technieken. Aan ruimte geen gebrek want er wordt namelijk 1 penthouse uitgevoerd met 4 slaapkamers. De andere penthouses beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De volledige inrichting is maatwerk en wordt afgewerkt met stijlvolle materialen. De plafondhoge ramen geven toegang tot de zonovergoten terrassen, al dan niet tweezijdig georiënteerd. Alles wat je hart begeert ligt hier binnen handbereik.

- Gemiddelde bruto bewoonbare opp.: 134 m²

- Gemiddelde terrasopp.: 33 m²

 

Ik wil graag een afspraak

Screenshot 2023-03-14 at 11.36.16


 


 

schuttershof appartementen

Ja, ik ontvang graag meer informatie over de prachtige appartementen van Schuttershof: